El Ribes CP perd amb el Riudebitlles

Esports
Tant el Ribes CP com el Riudebitlles s’estrenen enguany

Els resultats del Ribes CP d’aquest cap de setmana han estat els següents: en categoria comarcals, RCP A – Masquefa 2-5; RCP B – Riudebitlles 11-3; en categoria Benjamí, Laietà – RCP 4-2; en categoria Aleví, Laietà – RCP 1-4. Cal remarcar el primer partit del comarcal B del Ribes: va ser un partit bonic per als dos equips, que comencen en el món de l’hoquei. El de menys va ser el resultat. El comarcal va ser superat amb claredat pel Masquefa, amb més fortuna davant de porta. Pel que fa als federats, el Benjamí va ser molt igualat; al final es va decantar per l’equip local, en canvi l’aleví va millorar i va guanyar clarament a la pista del Laietà. La propera jornada els dos partits seran dissabte a la tarda.