Molta gent als actes de carnaval

Cultura
La participació ha marcat els actes festius i lúdics d’ahir i avui.

Divendres al vespre va arribar el carnestoltes del Ger, que era Carles Pujol i va fer un discurs satíric. Al vespre hi va haver les xatonades als Xulius i al Ger. A pesar de la tradicional rivalitat existent entre les dues entitats, sembla que van coincidir a menjar xató, pel que se n’ha pogut saber. Avui a la tarda hi ha hagut el multitudinari carnaval infantil dels Xulius. La cercavila ha sortit de la plaça Marcer i ha recorregut els vials més cèntrics del poble. Com és habitual, el Carnestoltes Infantil, representat en aquesta ocasió per Josep Pascual “Pepe”, ha fet la seva aparició al local de l’entitat. En acabat han tornat a la plaça Marcer on ha actuat el grup d’animació “La tresca i la ventresca”.