L’assemblea d’ensenyament acaba en bronca

política
Representants de les ampes canten la canya a Pau Fleta i a Blanco.

Unes 100 persones van assistir a l’assemblea oberta sobre ensenyament de dimecres passat. Al llarg de la reunió es van plantejar els problemes que afecten la comunitat educativa de Ribes i es va acusar el Govern Municipal d’haver estat poc eficaç a l’hora d’encarar-los. En algun cas els retrets van arribar a l’esbroncada. Blanco va assumir les fortes crítiques adreçades al seu regidor de formació, Pau Fleta, i va basar part de la seva intervenció a determinar el grau de responsabilitat de la Generalitat. A la sortida els comentaris constataven que els representats municipals n’havien sortit escaldufats, especialment Pau Fleta, per haver actuat amb poca diligència en tots els problemes plantejats en els últims anys. Soto vocce alguns mostraven respecte per l’actitud de Blanco.