Parlen del futur de l’Església Vella

Cultura
L’Ajuntament i la Paròquia han arribat a diversos acords per a la restauració interior de l’edifici.

Representants de l’Ajuntament i de la Parròquia es van reunir la setmana passada per parlar de l’Església Vella, segons informa el Full Parroquial. A la trobada es va decidir l’equip tècnic que concretarà la restauració de l’interior de l’edifici. L’escrit explica que al març començaran les trobades de les persones escollides i es decidirà el camí a seguir. De moment s’ha restaurat la teulada, evitant l’enfondrament de l’edifici, les dues parets del campanar que donen a la teulada i la sobreteulada del creuer. El Full es congratula del treball fet, especialment d’haver garantit la continuïtat de l’edifici. Així mateix, s’anuncia que potser es demanarà més col·laboració a la feligresia. Finalment, es recalca l’ajut econòmic i tècnic de l’Ajuntament en tot el procés.