Dusminguet torna

Cultura
Una gira per casals i ateneus porta els Dusminguet a la Nau del Ger, dissabte dia 8 a les 22 h.

El grup Dusminguet actuarà a la nau Pere Vall i Soler de l’entitat Ger. El concert serà dissabte dia 8 a les 22 h de la nit. L’entrada anticipada valdrà 8 euros i a taquilles en valdrà 10. Les entrades anticipades es poden comprar a can Gabaldà, al mateix bar del Ger, a la Mulassa de Vilanova i a l’Ateneu X de Sants entre d’altres llocs. Dusminguet ja havia actuat a Ribes fa dos anys en un concert organitzat pels Xulius. El grup, que va patir fa uns mesos la mort d’un dels seus membres en un concert a Mèxic, fa una música de fusió que alguns han titllat de “revetlla global”: inclouen música d’influències geogràfiques tan diverses com la magribina, la cúmbia colombiana, la música tradicional, etc. La principal característica de la seva sonoritat és l’acordió.