Recullen firmes de bastoners

Cultura
La colla gran convida a signar en un quadern a les persones que han fet el ball de bastons.

Un quadern recull les firmes de tots aquells que vulguin deixar constància del seu pas pel ball de bastons de Ribes. El quadern és a disposició dels interessats a la biblioteca Manuel de Pedrolo en el seu horari habitual d’atenció al públic, durant el mes de febrer. La iniciativa s’emmarca en els diversos actes que la colla gran ha organitzat durant la festa major de Sant Pau d’enguany. Respon a la idea que en els últims decennis els bastoners ribetans es poden comptar per centenars i que és bo de deixar constància documental d’aquesta circumstància en la mesura que sigui possible. D’altra banda, també és possible d’escriure-hi el nom de persones que en aquest moment no poden fer-ho elles mateixes, sigui per les seves circumstàncies personals, sigui perquè han mort. La colla gran prepara una publicació amb els materials sobre el ball de bastons que ha recollit en els últims dos anys.