Volen una autovia a can Burguera

Medi natural
Alguns sectors sitgetans proposen una via ràpida que vagi de can Burguera a l’avinguda Sofia.

En declaracions a ràdio Maricel, August Sitjà, un dels portaveus de la Plataforma contra la Massificació de Sitges, explicava l’oposició del seu col·lectiu a una via ràpida per dintre del terme de Sitges que es correspondria amb la continuïtat de l’actual camí dels Capellans en direcció a l’avinguda Sofia. Contra aquesta possibilitat, comentava una proposta existent segons la qual la via ràpida de circumval·lació de Sitges seria l’autopista C-32. Des de l’autopista ja hi ha un accés ràpid a la zona dels Molins (Sitges Nord), a la zona de la Bòvila el Fondac i al centre (Sitges Centre i la carretera de Ribes a Sitges) i a la zona del Vinyet (la Serra del Carç). Segons Sitjà la sortida que falta correspondria a una via ràpida amb sortida de la rotonda del pla de les Torres (terme de Ribes) que passaria pels boscos can Burguera, travessaria la muntanya i connectaria directament amb l’avinguda Sofia. Aquesta proposta destinada a resoldre problemes domèstics de Sitges, comportaria afectació al terme de Ribes. De moment no es coneix cap reacció ribetana a aquesta proposta.