Estrenen “Els Nàufrags”

Cultura
L’obertura de la mostra del Parroquial és a càrrec del grup Bell Lloc, format per actors ribetans.

Aquest vespre a les 22h començarà la mostra de teatre del Centre Parroquial amb la representació de “Els Nàufrags” de Santiago Rusiñol a càrrec del grup local Bell Lloc. Hi actuaran Núria Cambra, Fina Olivares, Joan Rosquellas, Francesc Pascual, Josep Mestres, Joaquim Subirats i Guillem Garcia. La il·luminació serà a càrrec de Lluís Milà, el so dependrà de Josep M. Paños, Trinitat Marcé farà de regidora i Montse Coll ajudarà en la direcció, que anirà a càrrec de Manel Busom. “Els Nàufrags” explica la vida monòtona i aïllada dels habitants d’un far que s’altera amb l’arribada d’un nàufrag fins a l’extrem que no és clars si ell és el salvat o el salvador dels que l’acullen. Es tracta d’una de les obres d’influència ibseniana en què Rusiñol expressa el conflicte de l’artista i l’intel·lectual modernista davant la societat. És el mateix conflicte que l’autor també explica a “L’Alegria que passa”.