El preu del pis de segona mà es dispara

Economia
En un any el preu de segona mà de Ribes ha pujat quasi un 50%.

Comprar un pis a Ribes, ni que sigui de segona mà, aviat serà impossible. A final de 2001, el metre quadrat d’una finca prèviament habitada valia 1.193 euros. Actualment en val 1.765 segons un informe publicat al portal especialitzat Idealista.com. L’increment, doncs, ha estat d’un 47’9%. Aquest és un increment superior al que hi ha hagut a Barcelona capital. Només un municipi de Catalunya ha experimentat un increment més gran del preu dels pisos de segona mà, Sant Cugat del Vallès, amb un 52%. A Sitges només (només?) ha pujat un 28,2%, si bé en aquesta vila el preu per metre quadrat és de 3.001 euros, quasi el doble que Ribes. Així doncs, si us heu de comprar un pis a Ribes, encara que sigui de segona mà, poseu-vos a punt; però si us el veneu, en podreu comprar mig a Sitges. L’enhorabona!