Molta gent a l’encant de coques

Cultura
“Els cosins del sac” han amenitzat un concorregut encant de coques a Sant Pau.

L’encant de coques, que és un ball que els Xulius organitzen a Sant Pau i que dóna continuïtat a una arrelada tradició, ha congregat aquesta tarda una gentada considerable entre balladors, curiosos i devots de l’apòstol. L’encant ha estat amenitzat per la formació vilafranquina “Els cosins del sac” i l’ha presentat l’Esteve Molero, que ha subhastat les coques. La concurrència s’ho ha passat molt bé amb la interpretació dels Cosins, que ja havien actuat a Ribes en diverses ocasions, però que feia uns quants anys que no ens visitaven. “Els cosins del sac” han aprofitat l’encant per donar a conèixer el seu magnífic treball “Vull una escombra voladora”. Es tracta d’un conte en format CD dedicat a la canalla, amb arranjaments sobre temes tradicionals. L’hem sentit i val la pena.