Modifiquen de nou la carretera de Canyelles

Medi natural
El desdoblament de la C-15 comportarà, també, més intervencions al tram entre Ribes i Canyelles.El desdoblament de la C-15 comportarà, també, més inte

S’ha publicat al DOGC l’exposició pública de l’estudi informatiu i de l’estudi d’impacte ambiental d’un projecte de millora a la carretera de Ribes i Canyelles i de Canyelles a Vilafranca. L’objectiu, segons sembla, és millorar el tram fins a Canyelles i desdoblar la carretera a partir d’aquesta localitat. Darrerament ja s’han fet obres en el tram més proper a Ribes que, si bé estalviaran un parell de tombs, han tingut una important repercussió paisatgística. Ara sembla que hi tornaran si bé es desconeix quin serà l’abast de l’ampliació i fins a quin punt aquesta magnífica ruta perdrà un xic més del seu encant.