Comença la precampanya

política
Primeres pedres, comunicats a TVRibes, presentacions de noves formacions, articles a la premsa… la precampanya de les municipals ha començat.

Les obres de la piscina, que ja fa temps que cuegen, van tenir un moment àlgid amb la col·locació de la primera pedra presidida per l’alcalde i candidat del PSC, José Antonio Blanco. La solemnitat de l’acte va suposar, de fet, el tret de sortida d’una precampanya electoral d’allò més tòpica, en què les forces polítiques busquen el protagonisme i el desgast de l’adversari a marxes forçades. Així, en Blanco surt llargament entrevistat al Diari de Vilanova. UM9 se serveix de la tradicional familiaritat amb TVRibes, des d’on emet comunicats, però també busca el seu lloc amb articles a la premsa comarcal. De moment, en pocs dies han aparegut dos articles signats per Joan Garriga; en un es dissertava sobre la trajectòria de l’alcalde i en l’altre es parlava de temes de fons com el Pla General o la vertebració municipal. Les forces minoritàries comencen, també, a buscar un lloc a la foto: el PLIM, que és la denominació de la força que es constituirà al voltant de l’exconvergent i exrepublicà Josep M. Boix, va presentar-se al Local, en un acte que ja ha transcendit a la premsa. També han penjat una pancarta a la rotonda de les carreteres de Sitges i el Carç aprofitant que avui hi ha mercat.