El Ball de Sant Pau aplega més de 100 persones

Cultura
Antics actors del ball i molt de públic assisteix a la presentació del llibre d’Arsis.

Un centenar de persones es van aplegar ahir a la biblioteca Manuel de Pedrolo per assistir a la presentació de “El Ball de Sant Pau” recollit i versificat per Pere Carbonell i editat per Arsis Editorial. L’acte, que va comptar amb la presència de l’alcalde i el regidor de Cultura, va ser presentat per la bibliotecària i va comptar amb una intervenció de Ramon Falcó i del mateix regidor entre d’altres. Feta la presentació la vetllada es va tancar amb un espectacle musical multimèdia en què es va recitar “L’Auca del Ball de Sant Pau” de Carles Ill. El mateix Ill va fer de rapsoda i quatre músics van interpretar uns arranjaments de la passada entre fragment i fragment. De fons es projectaven imatges i filmacions de les representacions del Ball de 1973 i 1987. El “Ball de Sant Pau” acompanyat de l’auca es pot comprar a les llibreries del poble.