Estrenen una banda de jazz

Cultura
El projecte és dirigit per Esteve Molero i també hi participa l’Eni.

Deu músics penedesencs procedents de diverses formacions musicals s’han reunit per tocar junts en un projecte ambiciós: La Companyia Catalana de Latin Jazz, dirigida pel trompetista i arranjador ribetà Esteve Molero. El Latin Jazz és un dels subgèneres jazzístics més importants de les darreres dècades. Barreja les harmonies de jazz i la improvisació amb els ritmes i el “sabor” de la música llatina. Els estils que interpreta La Companyia Catalana de Latin Jazz van des dels més clàssics, com el danzón o el cha-cha fins a fusions properes al funk. Mambos, boleros i guarachas completen el repertori. Entre els integrants de la banda hi ha el trombonista ribetà Eni Molero. S’estrenaran divendres, 17, a les 23 h, a cal Bolet de Vilafranca.