Centenars de persones acomiaden Gómez

Societat
El rector va elogiar la trajectòria del fotògraf i poeta.

L’església es va omplir de gom a gom en l’enterrament de Jaume Gómez. Hi van assistir, a banda de la família, gran quantitat de persones amb qui s’havia relacionat al llarg de la vida en la seva dilatada trajectòria professional i cultural: treballadors i famílies vinculades als negocis de panificació, tèxtil i de transformació de plàstic en què havia treballat, col·legues i clients de la seva etapa de fotògraf, una gran quantitat de dirigents de les entitats i institucions amb què havia col·laborat al llarg de la seva vida, innombrables amistats, persones pròximes i una nodrida i variada representació política. La cerimònia va ser oficiada pel rector, mossèn Jesús, i pel rector de Capellades, el ribetà Pere Milà. A l’homilia el rector va detallar l’aportació cultural i humana de Jaume Gómez a la comunitat ribetana i va explicitar la importància de la conservació de la seva obra fotogràfica i dels textos poètics. El recordatori del difunt, distingit i sobri, inclou una notable poesia del finat.