Recuperen músiques del ball de bastons

Cultura
Les músiques es presentaran en un acte a la plaça el dia 19 a les 12 del migdia, amb participació de colles de Sitges, Vilanova i les Roquetes.

La Colla Gran del ball de bastons de Ribes ha organitzat un acte en què ballarà amb les músiques que s’havien utilitzat a començament del segle XX. En l’esdeveniment, que tindrà lloc el dia 19 a les 12 del migdia pels voltants de la plaça Marcer, també hi participaran colles bastoneres de Vilanova, Sitges i les Roquetes. Així, el públic podrà apreciar les semblances i diferències en la manera de ballar el ball de bastons de cadascun d’aquests quatre pobles del Garraf. En acabat hi haurà un vermut per a les colles participants. D’altra banda, el dia 31 de gener al vespre a la biblioteca “Manuel de Pedrolo” hi haurà una xerrada sobre els balls de bastons a Catalunya a càrrec de representants de la Coordinadora de Ball de Bastons de Catalunya. Trobareu més informació al web de la Colla Gran.