Èxit de participació als actes dels Xulius

Cultura
Més d’un miler de persones van anar al pessebre vivent i ja han passat de dos mil els visitants de l’exposició de pessebres.

Aquest migdia els Xulius han lliurat els premis dels concursos de pessebres i treballs manuals. L’acte, que ha estat precedit d’una actuació de la coral Canti qui Pugui, ha omplert la sala d’actes de l’entitat de gom a gom, com també les escales i les sales adjacents. La multitudinària assistència està en consonància amb l’èxit que han tingut les activitats de l’entitat aquest nadal. Es compta en més d’un miler de persones l’afluència al pessebre vivent mentre que l’exposició de pessebres ha computat, fins a la data, més de dues mil visites. Els actes de nadal dels Xulius es compten, habitualment, entre les activitats culturals més concorregudes del municipi. A l’acte de lliurament dels premis han assistit l’alcalde i el regidor de Cultura.