Muç aposta per un discurs participatiu

política
El cap de llista d’UM9 qüestiona la delegació de vot, aposta per mecanismes participatius i critica l’EMD.

Segons Miquel-Muç Vall i Soler, candidat d’UM9 a l’alcaldia, sense participació no hi ha democràcia. Muç va ser proclamat candidat el dia 20 de desembre a la biblioteca de Ribes. Flanquejat per Joan i Francesc-Xavier Garriga i Cuadras, el novíssim cap de llista va desgranar les seves idees. Un extracte de les declaracions ha estat emès per TVRibes. Segons el candidat d’UM9, exemples de decisions poc participatives són les adoptades per l’actual Equip de Govern en temes com la instauració d’una Entitat Municipal Descentralitzada a les Roquetes a pocs mesos de les eleccions o el procés d’aprovació d’un Pla General que preveu un gran creixement demogràfic. Vist aquest estat de coses, Muç es va manifestar partidari de la transparència, la participació, la suma de polítiques i la diversitat davant projectes polítics que va qualificar d’homogenis.