La missa del Gall enceta el Nadal

Societat
La missa del gall obre tota mena de celebracions.

Aquest migdia el repic del “demà es festa” ha anunciat la proximitat de la data central de les festes de Nadal. A mitjanit, segons informa el Full Parroquial, tindrà lloc a l’Església la missa del Gall o celebració del Nadal del Senyor. Als Camils la faran una estona abans. Avui no hi haurà pas missa de vigília a la Parròquia. Demà les misses seran a les 9 i a les 12 del migdia. El dia de Sant Esteve només hi haurà missa a quarts d’onze del matí. Fora ja de l’àmbit litúrgic, en acabat de la missa d’aquesta nit els Xulius inauguraran l’exposició de pessebres artístics al c. Major, 13, en una celebració ja tradicional amb gran animació. Hi haurà coca, vi i cantada de nadales com és costum. Per la seva banda la Parròquia també oferirà coca i vi al primer pis de la rectoria, ubicada a la plaça Marcer. Demà a la tarda, així mateix, hi haurà la primera representació del pessebre vivent a Sota-ribes i la Timba per part dels Xulius.