Munten 25 actes del 25/XII al 25/I

Cultura
Els Xulius concentren 25 actes en el període festiu de Nadal i de Sant Pau. Aviat sortirà el programa.

Els Xulius són a punt de treure al carrer el programa Nadal-Sant Pau, que es reparteix per totes les cases del poble. Enguany han programat 25 actes diferents en un mes i mig. Entre aquests actes n’hi ha molts relacionats amb la cultura popular i tradicional com els concursos de pessebres, les exposicions de pessebres, el pessebre vivent, les cantades de nadales o l’exposició de festa major dedicada enguany al folklore, etc. També n’hi ha d’escrictament culturals com el concert coral o l’exposició d’Ikebana. D’altres són activitats excursionistes i d’aventura com les anades al Montgròs i a un avenc, les sortides amb raquetes de neu per Aigüestortes i Sant Maurici, l’anada a Núria a construir iglús i les diverses etapes del GR92 incloses en aquest període. A més els Xulius organitzen activitats infantils com el casal de nadal, que acollirà mainada durant les festes i la mostra de bestari, seguida d’un festival infantil que serà el dia 26 de gener.