L’Ajuntament explica projectes i realitzacions

política
Un punt d’informació empresarial a can Puig i les inversions previstes en els projectes del 2003 són objecte de difusió pública.

Segons el web municipal, en el marc de les polítiques de dinamització econòmica, l’Ajuntament obrirà un punt d’informació empresarial (PIE) a can Puig. En aquest espai es donarà suport a les persones que vulguin posar un negoci i es farà assessorament a les empreses que en tinguin necessitat. Així mateix, segons el mateix web, les inversions pressupostàries municipals per al 2003 aniran destinades principalment al complex esportiu que s’està construint a la zona del bosc de Plaça i a l’edifici institucional de la vinya d’en Tabaco. Es preveuen també actuacions a les urbanitzacions, on fa molt temps que no s’inverteix, i un pla d’accessibilitat per a les persones discapacitades als edificis municipals.