Creix l’activitat sardanista i teatral al Parroquial

Societat
El grup de teatre Bell Lloc actua arreu de Catalunya i també ho fa la colla sardanista Caliu.

Canyelles, Badalona, El Retiro de Sitges, Palafolls, Taradell entre d’altres han estat les poblacions on el grup de teatre Bell Lloc, que es mou en el marc del Centre Parroquial, ha tingut la oportunitat de portar les seves representacions. Per a principis d’aquest any 2003, el Bell Lloc ha estat escollit per a participar en dos concursos de teatre amateur a Canet de Mar i al Centre Moral de Gràcia de Barcelona. En aquests moments, el grup està preparant les representacions de Els Pastorets de Ribes, i paral·lelament, la propera obra que s’estrenarà per la Festa Major de Sant Pau: Els Nàufrags de Santiago Russinyol. Aquest muntatge obrirà la XVIII Mostra de Teatre Amateur de Ribes. Per la seva banda, el grup sardanista Caliu, que també es mou en el marc del Parroquial, va assolir un gran èxit al Concurs de Sardanes de la Catedral de Barcelona. El grup està format per una trentena de dansaires i darrerament ha actuat al Vendrell, l’Hospitalet i a Vilanova. Un dels seus integrants, Joan Manuel Paños, ha estat proclamat per tercer anys consecutiu guanyador d’un concurs de sardanes reveses.