Per comprendre la fira

Societat
Per què la fira d’aquest any ha estat tan diferent de la dels anys anteriors? Quin paper hi ha tingut la política?

La fira d’aquest any planteja moltes preguntes: Com és que faltaven alguns comerços amb gran personalitat? Com s’explica el discurs triomfal dels organitzadors si l’ambient a la plaça era més pobre? Per què s’ocupaven dues places si la quantitat d’estands era similar a la d’anys anteriors? Com és que el Ger ha passat de protagonista entusiasta a no ser-hi? Per què en deien “fira de l’etiquetatge en català” si a penes hi havia productes etiquetats en aquesta llengua? Hem espigolat notícies dels dos últims anys que ens ajuden a descobrir les causes de l’estat actual de la fira. Us oferim la primera selecció temàtica de “El Cancell”: per comprendre la fira.