Els Sumidors van sortir a la 2

Comunicació
Un reportatge del programa “Parada i fonda” produït per Àngel Casas va recollir imatges idíl.liques del terme.

Ribes és un poble que s’ha salvat de la febre especuladora i ha preservat el medi natural. Aquest era el surrealista missatge que transmetia el programa “Parada i fonda” dissabte a la tarda. El reportatge, dedicat a exaltar les meravelles paisatgístiques del país i promoure’n el turisme interior, no va escatimar elogis a les bondats del nostre terme. Des d’una entrevista als propietaris dels Sumidors, masia convertida en hotel rural, fins a una repassada de cases modernistes i d’Americanos del terme, les essències pàtries van ser reflectides sense escatimar adjectius laudatoris. No hi va faltar una visita a Solers, el “Mas dels Salers” segons la veu en off. Després que diguin que els ribetans no som salats. Deu ser cosa de l’aigua que bevíem no fa gaires anys.