Poca animació el primer dia de fira

Societat
Els estands més espaiats i la menor presència d’entitats culturals treuen relleu al certamen.

El primer matí de la fira no ha tingut especial concurrència. Grupets familiars recorrien les places i participaven en el tast de vins, però no s’hi veia l’animació d’altres anys. De fet, a banda del desdoblament, la fira denotava el conflictiu procés que l’ha conduïda fins al moment actual. Així, de l’entitat Ger, pròxima a l’antiga junta de l’ACIR, no n’hem sabut trobar l’estand. El Ger havia anat mantenint certa animació cultural a la fira des que els Xulius van abandonar-la fa quatre anys. Aquest matí la representació de la dinàmica cultural del poble quedava cenyida a l’entitat que formen els col·laboradors del Centre Parroquial i el Casal d’Avis. Tot i això, l’organització ha concertat un gran nombre d’activitats paral·leles: al voltant de les dotze uns músics tocaven jazz al mig de la plaça si bé no aconseguien escalfar un ambient que tirava cap a gèlid. La sensació de fred augmentava a causa del gran espaiament dels estands repartits entre les dues places i el carrer Fra Vicenç de Ribes, que com tothom sap és el més fred i esventegat del poble. Seguirem l’evolució durant el cap de setmana.