L’ACIR es federa amb la UCER de les Roquetes

Societat
El programa de la Fira explica la constitució d’una federació d’entitats comercials en el marc d’un pla de dinamització.

L’Associació de Comerciants i Industrials de Ribes (ACIR) es federa amb amb la Unió de Comerciants i Empresaris de les Roquetes (UCER) i l’Associació Unió de Botiguers Mas d’en Serra en el marc d’un pla de dinamització del comerç local que lidera l’Ajuntament. L’acció pretén reforçar el paper del comerç tradicional de Ribes i les Roquetes davant dels grans centres comercials i la tendència a comprar fora, quantificada en un 60%. De moment ja s’ha habilitat un logotip comú per promocionar el projecte i per Nadal es portaran a terme diverses iniciatives informatives. En el marc del Pla, l’Ajuntament treballarà per introduir canvis en l’urbanisme comercial. Segons va revelar la presidenta de l’ACIR al setembre, aquests canvis poden comportar la conversió d’algun carrer en illa de vianants. D’altra banda, l’Ajuntament ha creat un Punt d’Informació Empresarial per atendre les inciatives que puguin sortir i donar suport a les empreses i comerços, especialment els de nova creació.