Les entitats ja preparen el Nadal

Cultura
Han començat els assajos per al Pessebre Vivent dels Xulius i els Pastorets del Parroquial.

Als Xulius han començat els assajos per al Pessebre Vivent, que enguany celebra la catorzena edició. Ja fa dies que es proven els diversos quadres i han començat els treballs en matèria d’il·luminació i ambientació. D’altra banda, els pessebristes de l’entitat treballen en el pessebre artístic col·lectiu i, individualment, continua la preparació dels diversos diorames que s’exposaran a la seu d’aquesta entitat durant els dies de Nadal. El Centre Parroquial, per la seva banda, ha fet públic que enguany estrenarà els Pastorets abans de Nadal, concretament el diumenge dia 22. Ja s’està treballant per poder-los representar. D’altra banda, l’entitat Ger ha anunciat les seves activitats habituals entre les quals destaca el quinto.