El Ger treu un programa original i picant

Cultura
Fotografies en blanc i negre d’una gran qualitat mostren col·laboradors de l’entitat, mig despullats, en actituds desenfadades.

El programa d’actes de tardor del Ger, que continua celebrant el seu 30è aniversari, és força original. A banda dels actes que anuncia, el componen fotografies i fragments de poesia. Les fotografies, en blanc i negre i de gran qualitat, mostren a socis i sòcies de l’entitat que posen semidespullats en actituds atrevides i desenfadades. Les fotografies serveixen, també, per promocionar el merchandising del trentè aniversari: samarretes de diversos models, encenedors, davantals, bosses i adhesius. Els actes que s’anuncien són principalment les Xerrades de Tardor, alguns concerts i una exposició. En les paraules introductòries els responsables de l’entitat assenyalen que han volgut celebrar el seu aniversari sense prepotència convençuts que treballen per una causa justa amb esperança de futur.