Rosquellas guanya el premi Margarida Xirgu

Cultura
El director del grup de teatre del Centre Parroquial obté un guardó dotat amb 6.000 euros.

El ribetà Joan Rosquellas ha obtingut el XVIIè Premi de Teatre Radiofònic Margarida Xirgu amb l’obra titulada “El trato”. La peça tracta de la desesperació d’un home que ha perdut la feina. L’Associació Espanyola de Cooperació Internacional (AECI) ha triat l’obra entre 200 originals procedents d’Espanya i d’Iberoamèrica, segons fonts del Centre Parroquial. El jurat ha valorat la reflexió que fa Rosquellas sobre el valor de la vida humana. El guardó, dotat amb 6.000 euros, és el segon que aconsegueix Rosquellas en l’àmbit del teatre. L’any 1991 va obtenir el Premi Memorial Santos i Antolí per la comèdia musical “Catalans a la romana”. Rosquellas ha estat el creador i guionista de la sèrie “Pedralbes Centre de TV3” i ha guanyat diversos premis internacionals per la seva feina com a publicista. Rosquellas és fill de Barcelona, però fa molts anys que viu a Ribes. És el director i un dels màxims impulsors de l’activitat teatral al Centre Parroquial. No fa gaire va estrenar “Temps era temps”, adaptació de “El florido pensil” que va tenir una magnífica acollida.