L’Ajuntament promociona “La rambla del Garraf”

política
El parc d’oci i serveis que l’Ajuntament ha projectat entre Vilanoveta i Xoriguera ha centrat l’estand municipal a la fira de Vilanova.

Una maqueta, vídeos, fotografies i un dossier informatiu han estat el material que l’Ajuntament ha fet servir per donar a conèixer el parc d’oci i serveis que el grup Norfeu impulsa a la rambla del Garraf. En el dossier s’explica que el projecte tindrà més de 45.000 m quadrats de superfície urbanitzable, generarà més de 76.200 impactes visuals en la gent que vagi per l’autopista o per la carretera de Vilanoveta i comptarà amb una gran àrea d’influència en creixement ja que, segons afirma el dossier, el Garraf arribarà als 112.000 habitants el 2005. Segons els seus impulsors al parc hi haurà àmplies zones d’aparcament, una rambla arbrada per passejar, ciculació còmoda de vehicles, 12 sales de multicinema, àrees d’oci i restauració i de serveis a la persona i al vehicle. El dossier, que s’ha repartit a la fira de Vilanova, també afirma que el parc s’obrirà a les acaballes del 2002, que és l’any en què ens trobem.