Victor Valls obre els Migdies Musicals

Cultura
L’actuació de veu i guitarra serà diumenge a les 12.30 h a la Sala Gran dels Xulius.

L’espectacle de veu i guitarra “Creacions i recreacions”, de Victor Valls, obre aquest diumenge els Migdies Musicals de tardor dels Xulius. Segons informa l’entitat, Valls ha enregistrat dos discos: “Entre Marges” i “Tanganera”, que reflecteixen la seva vocació d’autointèrpret. El seu eclecticisme l’ha dut a col·laborar en diferents àmbits artistics: teatre, poesia i dansa. Viu a Vilanova i la Geltrú i imparteix classes de guitarra a l’Escola Municipal de Música d’aquesta ciutat. Especialitzat en aires de tanganera, està preperant un nou i definitiu treball sobre aquest gènere. L’actuació tindrà lloc a la Sala Gran dels Xulius (c. Major, 13), a les 12.30h de diumenge. Més informació al web del cicle.