ERC tria líder abans de pactar amb la 9

política
Fan pública la persona que ocuparà el primer lloc abans de pactar definitivament amb la 9.

En una sorprenent maniobra, ERC ha proclamat la seva cap de llista per a les municipals de Ribes. La persona escollida és Carme Farràs, segons es desprèn d’informacions publicades a la premsa comarcal: L’Hora-El Punt i el Diari de Vilanova. La notícia sobta perquè ja fa temps que tant ERC com la 9 diuen que aniran plegats a les eleccions i no s’esperava, doncs, una proclamació unilateral de candidats per part del partit de Carod-Rovira. Tot sembla indicar, i així ho explicava El Sol Blau , que Farràs serà la primera d’ERC a la llista de la 9 i no pas l’alcaldable, però no deixa de sorprendre que se singularitzi tant el perfil de la líder d’ERC quan els rèdits electorals d’UM9 s’atribueixen al carisma i a la cohesió de l’equip que lidera la coalició, és a dir, Xavier Garriga i els seus col·laboradors. D’altra banda, dijous, l’Hora-El Punt explicava que dins d’UM9 hi havia certa oposició a integrar ERC a la coalició. Farràs és secretària d’afers econòmics d’ERC al Garraf des de l’any 2000.