Casasses i Verdaguer es troben a la biblioteca

Cultura
La visió més atrevida de Verdaguer a la biblioteca de Ribes.

Un dels poetes més renovadors de l’actual panorama literari, Enric Casasses, evocarà Verdaguer a la biblioteca “Manuel de Pedrolo” de Ribes. L’acte està anunciat per al dia 22. Casasses s’ha vinculat fortament a l’Any Verdaguer i és el responsable de la cloenda ,que tindrà lloc a Barcelona. Les seves idees sobre el poeta de Folgueroles són suggerents: “Verdaguer i Bob Dylan són el mateix: un capellanet de pagès i un rocker que beuen en la poesia popular. A Dylan li deien cantant folk i la seva cançó més famosa, Knock, knock, knock on heaven´s door, és totalment verdagueriana.” afirma en aquesta interessant entrevista. La poesia de Casasses, com la de Verdaguer i Dylan també beu de les fonts populars. Podeu comprovar-ho en aquest recull.