Plouen més de cent litres en una nit

Medi natural
Baixa la riera i es desfan algunes timbes.

Més de 100 litres per metre quadrat han caigut a Ribes des de mitjanit d’ahir fins a les 9 del matí d’avui segons dades de la Xarxa Agropequaria de Catalunya i Servmet. Hi ha hagut esllavissaments que han provocat talls intermitents de la carretera del Carç, la de Sitges a l’alçada de can Quadres de la Timba i un tall que ha durat tot lo dia a la carretera d’Olivella. A banda, han quedat interrompudes les comunicacions per carretera amb Barcelona. Han baixat les tres rieres que conflueixen en la de Ribes: Vilafranca, Jafre i Begues. Aquesta última és la que ha aportat un cabal més gran. A la tarda ha sortit una mica el sol i moltes famílies han aprofitat per anar a veure el curs de la riera prop del pont de les Parellades i de la Palanca.