Els benjamins del Ribes CP empaten

Esports
Un bon resultat per a un equip amb poca experiència.

L’Igualada va ser el rival de l’equip benjamí del Ribes CP, que va aguantar tota la primera part guanyant per la mínima. Poc després d’encetar la segona part els ribetans van encaixar l’empat amb el resultat final d’1 a 1. D’altra banda, l’equip aleví va patir un important revés per part d’un Igualada HC “B” molt superior. L’atac dels locals va ser constant i molt ben organitzat mentre que els de Ribes només van poder atacar esporàdicament i van topar amb el mur d’una defensa molt ben col·locada, segons informa Gustavo Sala. El resultat final va ser de 9-0 desfavorable als ribetans. Dissabte a les 18 h, els benjamins rebran el Capellades al pavelló i els alevins jugaran un amistós contra el Sant Sadurní, a les 19 h.