Sant Miquel obre la tardor als Xulius

Cultura

La gran festa de tardor a Ribes serà aquest cap de setmana. Dissabte a la tarda hi haurà un festival infantil a la plaça. A las seu dels Xulius inauguraran una exposició de patchwork. A la nit, altre cop a la plaça Marcer, hi haurà una actuació de música folk ballable. L’endemà, dia de Sant Miquel, la festa començarà a les 6 al castell amb el tradicional concurs de confitures casolanes i les sardanes, a càrrec de la cobla Catània. Seguidament actuarà el grup de teatre dels Xulius amb l’obra “Especialitat en homes” d’Assumpta González. Amb aquesta celebració els Xulius obren les activitats de tardor entre les quals es compten cursos de dibuix, pintura, gimnàstica i decoració floral “ikebana”. També comença el curs de pessebrisme artístic, els assajos per al pessebre vivent i la inscripció a l’esplai.