Neix una associació esportiva i gastronòmica

Esports

Penya Ribes és el nom escollit per un grup de persones disposades a crear un equip de futbol de camp que, al mateix temps, funcioni com a penya gastronòmica. Jugaran al camp municipal de Ribes i aviat es constituiran legalment en associació. L’entrenador de l’equip serà el veterà Pep Casas. Inicialment hi participaran prop d’una trentena de persones. Segons ens explica en Jordi Miret, un dels impulsors del projecte i responsable de l’aparat administratiu, la idea va sorgir en un dels partits de joves i casats que els Xulius munten per Sant Pere. Ràpidament es van moure per buscar finançament. Van aconseguir dos patrocinadors: la Pastisseria Pascual i finques Ribes Roig. A més tots els interessats en el projecte han aportat una quota inicial per comprar roba. En la constitució de l’equip també han comptat amb un gran suport per part del C.D. Ribes, especialment de dos dels seus dirigents, els senyors Nin i Baqués. “Tot han estat facilitats per part d’ells” afirma Miret. De moment ja tenen web pròpia, amb un magnífic logotip. Al web hi ha la bústia de correu electrònic on poden adreçar-se totes les persones que vulguin més informació.