L’Acir aporta activitat a la fira de l’Ajuntament

Economia

Diverses activitats festives acompanyen la Fira Creativa que organitza l’Ajuntament. Són propostes organitzades per comerciants, restauradors i professionals diversos del municipi que volen aprofitar aquesta celebració per promocionar-se d’acord amb el seus objectius. L’Acir participa activament en el certamen, fet que suposa una important novetat ja que fins ara aquesta organització no hi participava atès que havia apostat clarament per la “Fira de l’etiquetatge i el comerç en català” com a fòrum per promocionar l’activitat econòmica local. Entre les activitats es podrà participar en tallers de tatuatge, decoració d’aparadors, un concurs-rallie fotogràfic, un passeig amb carruatges de cavalls, una ruta dels cellers, un taller de joieria, iniciació a la cata de vins, música de jazz en viu, demostracions d’art floral, exhibicions de spinning i, també, activitats adreçades als més xics.