Diumenge és rams

Societat

A les 11.30 h de diumenge, després d’assajar els cants i d’un considerable repic de campanes, el rector beneirà palmons, palmes i rams de les persones que es concentrin a la plaça de l’Església. Amb la benedicció i el cant de l’Hossana començaran les celebracions pasquals de la Parròquia de Sant Pere. A continuació rector i escolans entraran processionalment al temple i se celebrarà l’ofici. A les vuit de la tarda hi haurà el primer viacrucis pels carrers del poble. El nodrit cos de portants de la Creu farà pública aparició després de la temporada d’assajos i via-crucis per l’interior de l’església que han portat a terme des de començament de quaresma. Es preveu que també surti el pas de la Mare de Déu dels Dolors. A falta de processó, el viacrucis de Ribes sol comptar amb un notable acompanyament de torxes, atxes i ciris, molts dels quals són de la marca alacantina Veremundo “el mejor del mundo”.