El carnaval ja escalfa l’ambient a Ribes

Cultura

El Ger obrirà demà el carnaval de Ribes amb l’arribo del Carnestoltes. A continuació, a la seva seu social, hi haurà un sopar. Els Xulius, per la seva banda, començaran demà els seus actes amb la xatonada social que celebraran al vespre, a la seva seu social. Dissabte tindrà lloc el tradicional carnaval infantil dels Xulius amb l’arribada del carnestoltes infantil, la rua pels carrers i la festa a la plaça Marcer. Dissabte a la nit hi haurà les espontànies rues de carrosses i mascarots que culminaran amb dos balls, un al Ger i un altre al Local dels Pagesos, organitzat per Xulius i Parroquial, amb la gran orquestra Kartöcha i la seva cantant Mariló. Diumenge a la tarda hi haurà la cercavila infantil del Ger. Dimarts al vespre, els del Ger i canalla de l’institut sortiran a fer les comparses i els mateixos s’encarregaran d’enterrar la sardina el dimecres de Cendra, data en què a les misses de la Parròquia s’imposarà el memento a tots els assistents. El dimecres de Cendra és data de dejuni i abstinència.