Ja ha petat la traca de Sant Pau

Cultura

A la una del migdia una traca sorollosa però limitada per les actuals normatives acústiques i de seguretat ha encetat la festa major. Han repicat les campanes i a continuació s’ha desplegat pels carrers la cercavila infantil. A mitja tarda els bastoners de la colla d’Albert Roig han anat a ballar per les masies, una de les activitats més antigues de la festa. A mitja tarda, la maça d’en Peco-xic ha obert foc i la cercavila de vigília ha omplert els carrers fins a la plaça Marcer on els bastoners han ballat tots a l’hora i després els diables han recitat uns versos en els quals han tingut especial protagonisme la vedette ribetana de l’Intervíu i la conversió a l’Euro. Avui s’ha reestrenat la colla de ball de pastorets, que feia alguns anys que no sortia. Per a les properes hores s’espera el ball de vigília. Demà el dia començarà amb la matinal.