La missa del Gall precedeix l’exposició de pessebres

Cultura

L’exposició de pessebres artístics dels Xulius, que es podrà visitar al carrer Major, 13, entre aquesta nit i el 14 de gener, s’inaugurarà com és tradicional a la sortida de la Missa del Gall. Aquesta missa, que serà oficiada per mossèn Jesús Mañé i Montserrat, començarà a les 12 en punt a l’Església Parroquial i s’espera que duri entre una hora i mitja i dues com de costum. Tal com estableix la litúrgia, s’hi llegirà l’evangeli de Lluc en què es relata el naixement del Crist i l’anunciació als pastors. Sortint de missa, als Xulius, hi haurà cant de Nadales, la inauguració dels pessebres i l’exposició, amb repartiment de coca i moscatell. Al primer pis de la rectoria també es repartirà coca a qui hi vagi segons anuncia el Full Parroquial, com a alternativa a l’activitat dels Xulius.