Es tanca la inscripció als concursos de Nadal

Cultura

Avui a la tarda es tanca la inscripció als concursos de cristmes, treballs manuals i pessebres organitzats per l’entitat Els Xulius. Es podran portar els cristmes i els treballs manuals a la seu de l’entitat i les butlletes per al concurs de pessebres es podran deixar a la bústia o bé als comerços Germi i M. Àngels. El jurat del concurs de pessebres passarà per les cases el matí de Sant Esteve. La Parròquia també organitza els seus concursos de pessebres. Els concursos de pessebres a Ribes van començar quan el col·lectiu pessebrista que actualment els mou en el si dels Xulius va convocar el primer, fa uns trenta-dos anys, en el marc de la Parròquia. Després, el mateix col·lectiu va organitzar-los en el marc del Centre Parroquial i, més tard, en els Xulius, amb una organització que s’ha mantingut fins l’actualitat. Als anys 80 la Parròquia va començar a organitzar el seu concurs alternatiu amb voluntat de competir amb el dels Xulius-Centre Social Ribetà, tot i mantenir la mateixa numeració. Ambdós concursos han perdurat fins als nostres dies per bé que el de la Parròquia ha tingut intermitències.