Construeixen grades al camp de futbol

Esports

L’Ajuntament ha fet pública la construcció de graderies amb capacitat per a cent persones al camp de futbol de Ribes. Són estructures de formigó i neopré que s’afegeixen a altres millores que s’han portat a terme darrerament en les instal·lacions esportives del municipi. El camp de futbol va ser construït als anys 50 en l’antic bosc de Plaça, del qual encara queden magnífics pins a l’interior del recinte. Al començament comptava amb una única unitat de graderies que conformava unitat arquitectònica amb un primitiu marcador i els primers vestidors. Més tard s’hi van construir les tanques i uns altres vestidors més moderns i uns bancs per seguir els partits. L’última gran intervenció en el camp va ser la millora de l’enllumenat que data de l’any 1996. El camp de futbol de Ribes és utilitzat regularment per un únic club que manté equips en diverses categories, moltes de les quals són infantils. El primer equip, que es juga en categoria regional, va guanyar el Sitges en derbi comarcal fa quinze dies.