El vicari episcopal confirma 13 joves

Societat

Un grup de joves de Ribes que han finalitzat la preparació catequètica corresponent seran confirmats el dia 21 d’octubre per mossèn Jaume Bardoy Alemany, rector de la Parròquia de les Neus de Vilanova. Bardoy, fins fa pocs mesos arxiprest del sector Garraf, exerceix com a vicari episcopal dels sectors Garraf, Penedès, Anoia i Piera-Capellades des del nomenament d’Enric Vives i Sicília com a bisbe coadjutor d’Urgell. Vives era el bisbe auxiliar de la diòcesi de Barcelona responsable d’aquests sectors. D’altra banda, a Ribes, el curs de catequesi començarà el dia 15 i la missa inaugural serà el dia 28 a les 12h. Les inscripcions a aquesta activitat es faran entre el 3 i l’11 d’octubre a les Monges (c. Nou, 34; col·legi Masso) ja que el rector fa vacances.