Èxit de la festa de Sant Miquel i l’exposició de patchwork

Cultura

Un nombre d’assistents anàleg als anys anteriors ha fet de la festa de Sant Miquel del 2001 una edició exitosa segons fonts de l’entitat. Tot i que es van haver de suspendre les activitats del dissabte a causa del mal temps, el diumenge a la tarda hi va haver un magnífic ambient al castell tant durant les sardanes com en el concurs de confitures i, també, en l’actuació de teatre a càrrec del grup de teatre els Xulius que va estrenar gratuïtament per a tots els assistents una obra de Joles Senell (Pep Albanell) titulada “El rei i el drac”. La festa, que se celebra des de 1946, es va caracteritzar per la gran puntualitat i el magnífic ambient, que és una de les marques de la casa segons els seus organitzadors. Un altre dels elements que ha marcat la festa d’enguany ha estat el cartell dissenyat per Manel Font en què fusiona l’estètica Manga amb l’estètica dels Goigs amb un resultat impactant. També ha tingut un important seguiment l’exposició de treballs de Patchwork que es porta a terme a l’entitat i que es podrà visitar, encara, la setmana entrant.