Sant Miquel omple d’activitat el cap de setmana

Cultura

Demà a les 19h començarà la festa de sant Miquel a la plaça Marcer amb un festival infantil. Mentre duri, els nens i les nenes interessades es podran inscriure a l’esplai dels Xulius. A la nit, a la mateixa plaça Marcer,hi haurà una actuació de música tradicional a càrrec del grup Atzucac. El plat fort de la festa serà, però, diumenge. A les 18h, al castell, començarà la tradicional audició de sardanes, en aquest cas a càrrec de la Vila d’Olesa. Seguidament hi haurà el concurs de confitures casolanes. Totes les persones que vulguin participar-hi han de portar les seves confitures a partir de les 18h. Tastades les confitures, el president dels Xulius, Jordi Guillaumes, presentarà el curs d’activitat 2001-2002. La festa es clourà amb una actuació teatral, els assajos de la qual ocupen, des de fa dies, la seu social de la popular entitat ribetana.