La violència verbal irromp al web de l’Ajuntament

Comunicació

Qualsevol traça de comportament cívic ha desparegut del fòrum de debat del web municipal. La irrupció del conflicte de la unitat del municipi ha anat de bracet amb l’aparició de posicions d’ultranacionalisme espanyolista plantejades en to impertinent. Com a resposta a aquestes provocacions, al fòrum s’hi han escrit tota mena d’insults i exabruptes. No són insòlites aquestes actituds a Internet, on es coneixen amb el terme anglès “flames” (erupcions) i solen ser passatgeres. Sí que és sorprenent l’entrada de l’ultranacionalisme espanyol en la vida pública d’un municipi amb fama d’independentista. Sorprèn que els responsables municipals no hagin exercit encara el paper moderador que correspondria en un web que fa bandera del civisme.