Els estils de les escoles de Ribes comencen a diferenciar-se

Societat

La segregació de l’escola el Pi en tres centres ha anat acompanyada de la corresponent constitució dels seus òrgans de direcció i de les associacions de pares. Pel que fa a la gestió docent, de les primeres decisions adoptades a cada centre se n’ha pogut entreveure l’estil, que en alguns casos és ben diferent. Pel que fa a les associacions de pares, part dels integrants de l’antiga Junta de l’Ampa del Pi, entre els quals hi ha l’expresident Daniel Sauret, han passat a l’Ampa de l’escola “nova”(CEIP Ribes). Els pares del Pi, per la seva banda, s’han trobat amb les complicacions legals pròpies de l’extinció de l’antiga associació i la constitució de l’actual. En relació amb les persones contractades per l’antiga Ampa per realitzar les tasques de menjador, tot sembla indicar que busquen una solució legal per continuar prestant servei als tres centres.