Més oferta educativa a Ribes

Societat

Amb la segregació de l’escola el Pi en tres centres ha augmentat significativament l’oferta educativa que hi ha al municipi que, no obstant això, encara acull un gran nombre d’infants d’Olivella, població que pel seu nombre d’habitants hauria de tenir centre propi. De fet, segons fonts del Departament d’Ensenyament, la Generalitat ha adjudicat la redacció del projecte de construcció d’una escola per a aquesta població per més de cinc milions de pessetes. Actualment l’oferta educativa de Ribes i les Roquetes compta, segons el Departament d’Ensenyament, amb els centres següents: CEIP “El Pi”, públic, s’hi imparteix educació infantil i primària; CEIP Els Costarets, públic, educació infantil i primària; CEIP Les Roquetes, públic, educació infantil i primària; CEIP Ribes, conegut com “la nova” tot i que de moment comparteix espai amb Els Costarets, públic, educació infantil i primària; CEIP Santa Eulàlia, públic, educació infantil i primària; École Française Bel Air, privada, estudis estrangers elementaire i maternelle (sistema francès); IES Alexandre Galí, ESO 1r i 2n cicle, batxillerats de ciències de la naturalesa i la salut, humanitats i ciències socials i tecnologia; IES Can Puig, ESO de 1r i 2n cicle, batxillerats de ciències de la naturalesa i la salut, humanitats i ciències socials, tecnologia i cicles formatius de formació professional (gestió administrativa); escola Massó, coneguda com a Divina Pastora, privada, llar d’infants. Ribes i les Roquetes també compten amb una Escola Municipal d’Adults i amb diversos centres d’estudi privats i acadèmies d’idiomes.